Email račun

Prijavite se za dobijanje računa na Vaš email

HOOP Project

novosti

Aktuelno

ČUVAJMO ZAJEDNIČKI ŽIVOTNI PROSTOR 🏡

28.03.2024

3

Pored svakodnevnog truda radnika DOO Komunalno Kotor da održavaju čistoću u našoj opštini, susrećemo se sa sitacijama na terenu gdje pojedinci ostavljaju svoj kabasti otpad, pored kontejnera koji je namjenjen za tu vrstu otpada.
ČUVAJMO ZAJEDNIČKI ŽIVOTNI PROSTOR 🏡

Čišćenje kabastog i građevinskog otpada

27.03.2024

7

DOO Komunalno Kotor danas je organizovalo čišćenje kabastog i građevinskog otpada na proširenju puta iznad Morinja, tokom kojeg je sakupljeno preko 3️⃣0️⃣ tona ove vrste otpada. Nakon sakupljenog otpada, teren je izravnat sa grebanim asfaltom.
Ovo je jedna od lokacija, na kojoj se nepropisno odlaže najveća količina kabastog i građevinskog otpada.
Obzirom na teritorijalnu razuđenost naše opštine i ograničene kapacite voznog parka i radne snage DOO Komunalno Kotor, potrebno je naći zakonsko rješenje za deponovanje ove vrste otpada, kako bi u narednom periodu spriječili stvaranje nelegalnih odlagališta.

Očšćen kanal u blizini autobuske

26.03.2024

12

Radnici u Službi za održavanje i izgradnju, danas su očistili kanal u blizini Autobuske stanice, od rastinja i otpada, a na osnovu naloga Sekretarijata za urbanizam, stanovanje i uređenje prostora.

Parking na Svetom Stasiju

25.03.2024

19

Ekipe DOO Komunalno Kotor završile su sa pripremom i ravnanjem terena u naselju Sveti Stasije, kako bi napravili prostor površine oko 2000m² za parkiranje vozila.

Obavještenje

22.03.2024

30

Električari iz DOO Komunalno Kotor u prethodnom periodu četiri puta su popravljali ormar sa elektroinstalacijama za javnu rasvjetu koji se nalazi u Perastu, a oštećen je od strane neodgovornih pojedinaca.
Oštećenjem kablova u ovom ormaru dolazi do prekida javne rasvjete na magistralnom putu od Perasta do Risna.
Iz DOO Komunalno Kotor najoštrije osuđujemo ovaj vandalski čin, u nadi da će se počinioci pronaći.

Aktivnosti službe "Zelenilo"

21.03.2024

34

Radnici iz službe "Zelenilo" iskoristili su sunčane dane tokom kojih su uređivali zelene površine u kontakt zoni Starog grada, gdje su zasadili sadnice ruža, begonija, kadifica i žbunastog bilja.
Osim toga, kosili su zelenilo na magistralnom putu Kostanjica - Perast, kao i putni pojas od trećeg puta do naselja Sveti Stasije.

ČUVAJMO ZAJEDNIČKI ŽIVOTNI PROSTOR

20.03.2024

42

Povodom 18. marta Svjetskog dana reciklaže, kod školskog centra na trećem putu, DOO Komunalno Kotor postavilo je mobilno reciklažno dvorište, u kojem će građani i učenici imati mogućnost da odlože razvrstan opasni i bezopasni otpad, tokom ove sedmice 🚮
Ovo reciklažno dvorište opremljeno je posudama za skladištenje baterija, akumulatora i raznog električnog i elektronskog otpada🔋🔌
Takođe je opremljeno i posudama za privremeno skladištenje papira, kartona, plastike, PET ambalaže, limenki, metala i stakla.
Korišćenje manjeg mobilnog dvorišta za reciklažu karakteriše pogodnost odlaganja i ekonomičnost sakupljanja svih vrsta otpada♻️
ČUVAJMO ZAJEDNIČKI ŽIVOTNI PROSTOR 🏡

Javni poziv

19.03.2024

54

Pogledajte sve