Info

Javno komunalno preduzeće "Kotor"
Škaljari bb, 85330 Kotor

Tel/fax: 032/325-677
Ž.R: 505-1046-37
PIB: 02013274
Reg. PDV: 20/31-00078-8
Web: www.jkpkotor.com

direktor@jkpkotor.com
nabavke@jkpkotor.com
finansije@jkpkotor.com
kapela@t-com.me
aziljkpkotor@t-com.me

Novosti

Početak realizacije projekta "Uspostavljanje kompostiranja i selektivnog odlaganja otpada u opštinama Kotor, Tivat, Budva i Herceg Novi"

PDFŠtampaEl. pošta

Javno komunalno preduzeće „Kotor“ je potpisalo ugovor sa delegacijom Evropske Unije u Crnoj Gori o početku realizacije projekta „Uspostavljanje kompostiranja i primarne selekcije u opštinama Kotor, Tivat, Budva i Herceg Novi“. JKP „Kotor“ je nosilac projekta a partneri na projektu su Komunalna preduzeća iz Tivta, Budve, Herceg Novog i NVO Eko Centar „Delfin“.

Izgradnjom prve kompostane u Crnoj Gori, komunalna preduzeća imaju za cilj unapređenje sistema odlaganja i upravljanja zelenim otpadom u skladu sa standardima Evropske Unije.

Opširnije...

 

Plan javnih nabavki za 2014. godinu

PDFŠtampaEl. pošta

U skladu sa članom 38 stav 1 Zakona o javnim nabavkama, Javno komunalno preduzeće "KOTOR" je objavilo 31.01.2014 god. - Plan javnih nabavki za 2014-tu godinu na site Uprave za javne nabavke iz Podgorice

Opširnije...

 

Park(ing) day

PDFŠtampaEl. pošta

Parking day - zelenilo

 

U Perastu od 1. juna bez saobraćaja

PDFŠtampaEl. pošta

Od 1. juna do 30. septembra u Perastu počinje integrisani saobraćaj, svakim danom od 08:00h do 01:00h. U navedenom periodu priobalnim putem kroz ovaj gradić saobraćat će ekološka vozila na struju i bicikla. Saobraćaj je zatvoren za sva vozila, osim vozila sa propusnicom koja se izdaje na osnovu odobrenja MZ Perast. Pravo prolaska kroz Perast imaju autobusi Blue line, Open ture i taxisti. U toku je registracija električnog autobusa JKP Kotor koji će saobraćat kroz gradić. 

Od 1. maja počeo je sa naplatom parking na ulazu i izlazu iz Perasta, za turističke autobuse kao i za sva ostala vozila. Cijena je na prošlogodišnjem nivou, 0,50€/h za mala vozila, 5,00€/h za kamp prikolice, minibuse i kombi i 10,00€/h za autobuse. 

JKP u svojoj ponudi ima električna i obična bicikla, koje je moguće iznajmiti po cijeni od 3,00€/h za električno i 2,00€/h za obično biciklo.

 

Strana 1 od 2

Anketa

Kako ste zadovoljni izgledom našeg veb sajta?
 

klaster otpad