Email račun

Prijavite se za dobijanje računa na Vaš email

HOOP Project

novosti

Aktuelno

Javni poziv za davanje u zakup prodajnih mjesta u Dobroti (lokacija Plagenti) prikupljanjem ponuda

24.05.2024

18

Javni poziv za dostavljanje zatvorenih ponuda za davanje u zakup prodajnih objekata

24.05.2024

20

Javno nadmetanje - Licitacija

24.05.2024

21

Očišćeni brojni kanali

14.05.2024

140

Radnici u Službi za održavanje i izgradnju, prethodnih dana su pokosili i očistili brojne kanale, kao što je kanal na Peluzici, ispod fudbalskog stadiona "Bokelj" i gornji tok Sente na vrhu uzbrdice u Dobroti.
Takođe su očistili kanal i kod zgrade Turist C.

Aktivnosti službe "Čistoća"

13.05.2024

60

Radnici u Službi "Čistoća" u ranim jutarnjim časovima organizuju pranje gradske Rive, kao i ulica i trgova u Starom gradu.
S obzirom na veliki broj turista koji svakodnevno posjete naš grad, otpad sa gradskih bedema se uklanja tokom dvije smjene.

POSJETA AZILU ZA PSE U NEDJELJI DOBRIH DJEL

24.04.2024

98

U periodu od 15. do 19. aprila obilježava se Nedjelja dobrih djela. Tim povodom učenici JU OŠ ,,Narodni heroj Savo Ilić” poželjeli su da svoje dobro djelo posvete onima koji ljubav pružaju ne tražeći ništa osim ljubavi zauzvrat. Odjeljenjske starješinke sedmih razreda Vesna Ivanović i Angela Dabetić posjetile su zajedno sa učenicima i predstavnicama Đačkog parlamenta Azil za napuštene pse u Kavču 🐕
Za svakog učenika namijenili smo po jednog psa, različitih rasa i starosti. 🐕‍🦺
Prošetali su pse, nahranili ih, četkali, tako da ova posjeta nije bila razonoda samo djeci, već i napuštenim psima 🦮
Nadamo se da će nakon ove posjete učenici zainteresovati ostale drugare da i oni dođu i provedu lijep dan sa kučićima.
Zahvaljujemo Đorđiju Kordiću na donaciji hrane za štence i pomoći oko organizacije posjete, vlasnicima Pet šop-a ,,Simba” koji su donirali hranu za štence, kao i svim učenicima koji su obezbijedili sredstva za kupovinu hrane, igračaka i Next Gard tableta.

Dan planete Zemlje

22.04.2024

118

Povodom Dana planete Zelje, u ponedeljak 22. Aprila, DOO Komunalno Kotor doniraće po 10 kesa za odlaganje otpada svim korisnicima naših usluga, koji svoje račune izmire na blagajni Društva.
Osim toga, istog dana, doniraćemo kesu BIO komposta svim građanima koji posjete rasadnik DOO Komunalno Kotor, koji se nalazi na Imanju Društva u Kavču.

U rasadniku DOO Komunalno Kotor imamo u ponudi veliki broj sadnog materijala

22.04.2024

129

U rasadniku DOO Komunalno Kotor imamo u ponudi veliki broj sadnog materijala, sezonskih, ukrasnih i žbunastih biljaka 🌷⚘️🪴🪻🌺
Pozivamo zainteresovane građane i pravne subjekte da posjete rasadnik našeg Društva, koji se nalazi na imaju DOO Komunalno Kotor u Kavču.

Pogledajte sve