Novosti

“Razmišljamo drugačije – čisto i korisno”

2024-06-28

111

Tokom ekološkog takmičenja “Razmišljamo drugačije – čisto i korisno” koje je DOO Komunalno Kotor organizovalo od februara do juna 2024. godine, a u kojem su učestvovale tri osnovne škole i Pomorski fakultet Kotor, sakupljeno je 3️⃣8️⃣0️⃣0️⃣ kg reciklabilnih sirovina.
Osnovne škole „Narodni heroj Savo Ilić“, „Njegoš“ i „Veljko Drobljaković“ učestvovali su u takmičenju, dok je Pomorski fakultet učestvovao u sakupljanju reciklabilnih sirovina.
Takmičenje je organizovano sa ciljem održivog upravljanja otpadom i poboljašnja stanja u oblasti zaštite životne sredine naše zajednice, a sakupljale su se sekundarne sirovine kao što su papir, karton, PET ambalaža, ambalaža od hemijskih proizvoda i limenke.
Prvorangirana osnovna škola “Veljko Drobnjaković” Risan osvojila je novčanu nagradu u iznosu od 5️⃣0️⃣0️⃣€, osnovna škola “Narodni heroj Savo Ilić” Dobrota drugorangirana 3️⃣0️⃣0️⃣€, a trećerangirana osnovna škola “Njegoš” Kotor nagradu u iznosu od 2️⃣0️⃣0️⃣€.
Za tri nagrađene škole, obezbijedićemo opremu po izboru, u vrijednosti novčane nagrade koju su osvojili.
Iz DOO “Komunalno Kotor” izuzetno smo zadovoljni sa odazivom najmlađih sugrađana i zahvalni nastavnom osoblju što su bili uključeni u takmičenju “Razmišljamo drugačije – čisto i korisno”

Konferencija HOOP gradova u Briselu

2024-06-10

127

Javni poziv za davanje u zakup prodajnih mjesta u Dobroti (lokacija Plagenti) prikupljanjem ponuda

2024-05-24

166

Javni poziv za dostavljanje zatvorenih ponuda za davanje u zakup prodajnih objekata

2024-05-24

150